За нас

Елеганс мебел е фабрика за производство на мебели от масив.

 

Дървесината която обработваме е чам,липа,бук,череша,ясен и дъб.

Производствената база е в гр.Троян, кв.“Ливадето“

Производствено помещение
3500 кв.м.

Административна сграда
600 кв.м.

Складови помещения
2000 кв.м.

Обща площ на фабриката
20000 кв.м.

Производствените мощности са построени през 2013г. ; През 2017 г. се постигна удвоение на площта и производствените възможности .

Постигнато е високо ниво на автоматизация ,перфектна работна среда и безопасни условия на труд, впечатляващи битови помещения.

Екипът зает за управлението и производството е 50 човека.

През 2017г започна процес на технологично обновление .

Закупихме последно поколение 5-осна CNC машина . През 2018 г . планираме обновяването да продължи чрез CNC пакето разкройващ циркуляр , последно поколение кантираща машина , агрегат за автоматично лаково полиране.

Стремежа ни е:

– продукция с отлично качество

– собствен стил и дизайн

– оптимална цена.

Ние знаем как!

Ние можем!

Тошко Радулов

/Управител на „Елеганс Мебел“ ЕООД/

Основна цел при създаването на „Елеганс мебел“ е качеството като статегия за бъдещето развитие.Двигателите за реализирането й са човешкият фактор,модерни съвременни машини и технологии. С новата ни производствена база въведена в експлоатация през април 2013г., с най-добрия екип в нашата сфера , с машините и инсталации от най-висок клас ние гарантираме качествен продукт за нашите клиенти. „Елеганс мебел“ е новопостроена фабрика,което ни позволи максимално да планираме огранизацията на производствения процес,оптимално да огранизираме всяко едно работно място. Цялото ни оборудване е доставено от Италия , от водещи машиностроителни компании в нашия бранш – SCM , Imatec , Griggio , Viet , Giardina , Kaeser , Ingersollraund , Untha. Със значителна част от сегашния ни екип произвеждаме мебели от 1995г.,но през последните години се убедихме ,че само опит и много усилие не са достатъчни.

Сега с удоволствие бихме показали на нашите клиенти къде и как ще се изработят техните мебели:

– просторно машинно отделение без съдържание на прах във въздуха

– лакировъчно отделение в което няма следа от вредни за здравето вещества

– въздухоочистителната ни система

– отоплителната ни инсталация

– сушилните камери

– битовите помещения

……и естествено изложбената ни зала.

Пред нас , екипът на „Елеганс Мебел“ стои една основна цел – да направим от вашето жилище – ваш дом. За нас водеща идея при проектирането е уюта и топлината – как да ги внесем и съхраним! Това определя и материалите които използваме – само естествена дървесина. Нашите дизайнери ще изработят не само проект за вашите мебели , но и цялостно интериорно предложение – ще получите компетентен съвет за цветови възможности за под,стени,завеси, щори. При необходимост ще изработим електрически и ВиК проект. Ще се погрижим максимално да ви улесним в избора на мебели които не произвеждаме – мека мебел и столове. Ще поемем отговорност за постигането на еднакви цветове при изработването им. Ние изработваме проектите безплатно,защото вярваме ,че клиентите ще ни се доверят.

С помощта на новите технологично оборудване „ Елеганс мебел“ е в процес на пълна промяна по отношение на стил и модели.

Мебелите вече са по – сложни за изработка , внасят се елементи възможни за изработка благодарение на CNC  машините , с които разполагаме . Стремежът ни е към най – високия клас мебели в Европа . Ще продължим да се стремим в мебелите за всеки клиент да вградим частица от неговата индивидуалност , темперамент и неповторимост.

1.header