За нас

Елеганс Мебел е фабрика за производство на мебели

Производствената база е в гр.Троян, кв.“Ливадето“

Производствено помещение
4000 кв.м.

Административна сграда
600 кв.м.

Складови помещения
2500 кв.м.

Обща площ на фабриката
10 000 кв.м.

Производствените мощности са построени през 2013г.

През 2017 г. се постигна удвоение на площта и производствените възможности .

Постигнато е високо ниво на автоматизация ,перфектна работна среда и безопасни условия на труд, впечатляващи битови помещения.

Екипът, зает за управлението и производството е 45 човека.

През 2017г започна процес на технологично обновление .

Закупихме последно поколение 5-осна CNC машина .

През втората половина на 2019г., внедрихме нова дигитална линия за производство на мебели,която ни позволи изработване на обзавеждане от МДФ ест.фурнир,гланцови акрилни плоскости.

През 2020 г . обновяването продължи, чрез CNC пакето-разкройващ циркуляр , последно поколение кантираща машина ,автоматичен широколентов шлайф за дълбочинна обработка на дървесината.

През 2021г. реализирахме  Европейски проект,чрез който доставихме втора 5-осна CNC машина последно поколение,четиристранно-обработваща машина и дробилка за остатъчния продукт от мебелите.

Стремежа ни е:

– продукция с отлично качество

– собствен стил и дизайн

– оптимална цена.

Ние знаем как!

Ние можем!

Тошко Радулов

/Управител на „Елеганс Мебел“ ЕООД/

Основна цел при създаването на „Елеганс Мебел“ е качеството като стратегия за бъдещето развитие.Двигателите за реализирането й са човешкият фактор,модерни съвременни машини и технологии. С новата ни производствена база, въведена в експлоатация през април 2013г., с най-добрият екип в нашата сфера , с машините и инсталации от най-висок клас, ние гарантираме качествен продукт за нашите клиенти. „Елеганс Мебел“ е новопостроена фабрика,което ни позволи максимално да планираме огранизацията на производствения процес,оптимално да огранизираме всяко едно работно място. Цялото ни оборудване е доставено от Италия , от водещи машиностроителни компании в нашия бранш – SCM , Imatec , Griggio , Viet , Giardina , Kaeser , Ingersollraund , Untha. Със значителна част от сегашния ни екип произвеждаме мебели от 1995г.,но през последните години се убедихме ,че само опит и много усилие не са достатъчни.

Сега с удоволствие бихме показали на нашите клиенти къде и как ще се изработят техните мебели:

– просторно машинно отделение без съдържание на прах във въздуха

– лакировъчно отделение в което няма следа от вредни за здравето вещества

– въздухоочистителната ни система

– отоплителната ни инсталация

– сушилните камери

– битовите помещения

……и естествено изложбената ни зала.

Производствена база
Производствена база

Пред нас , екипът на „Елеганс Мебел“, стои една основна цел – да направим от вашето жилище – ваш дом. За нас водеща идея при проектирането е уюта и топлината – как да ги внесем и съхраним! Нашите дизайнери ще изработят не само проект за вашите мебели , но и цялостно интериорно предложение – ще получите компетентен съвет за цветови възможности за под,стени,завеси, щори. При необходимост ще изработим електрически и ВиК проект. Ще се погрижим максимално да ви улесним в избора на мебели, които не произвеждаме – мека мебел и столове. Ще поемем отговорност за постигането на еднакви цветове при изработването им.

Хотелско обзавеждане
Хотелско обзавеждане
Хотелска рецепция
Дизайн кухня дъб
Спалня масив
Кухня масив дизайн
Дизайн кухня МДФ
Дизайн спалня МДФ
Дизайн хол мдф

С помощта на новото технологично оборудване „ Елеганс Мебел“ е в процес на пълна промяна по отношение на стил и модели .

Мебелите вече са по – сложни за изработка , внасят се елементи, възможни за изработка благодарение на CNC  машините  с които разполагаме . Стремежът ни е към най – високия клас мебели в Европа . Ще продължим да се стремим, в мебелите за всеки клиент да вградим частица от неговата индивидуалност , темперамент и неповторимост .

Детайл от трапезна маса
Орнамент дърворезба
Орнамент дърворезба