Елеганс Мебел

logo-qhrfwvpx3zptyxhntxz76kw8n86t22jkve1ybf0d5w

ЕЛЕГАНС МЕБЕЛ Е ФАБРИКА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛИ

Производствената база е в гр.Троян, кв.“Ливадето“
Производствено помещение
4000 кв.м.
Административна сграда
600 кв.м.
Складови помещения
2500 кв.м.
Обща площ на фабриката
10 000 кв.м.
image 2

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА

Производствените мощности са построени през 2013 г. През 2017 г. се постигна удвоение на площта и производствените възможности. Постигнато е високо ниво на автоматизация, перфектна работна среда и безопасни условия на труд, с впечатляващи битови помещения. Екипът, зает за управлението и производството, е 45 човека. През 2017 г. започна процес на технологично обновление.

Закупихме последно поколение 5-осна CNC машина . През втората половина на 2019г., внедрихме нова дигитална линия за производство на мебели,която ни позволи изработване на обзавеждане от МДФ ест.фурнир,гланцови акрилни плоскости.

През 2020 г . обновяването продължи, чрез CNC пакето-разкройващ циркуляр , последно поколение кантираща машина ,автоматичен широколентов шлайф за дълбочинна обработка на дървесината.

През 2021 г. реализирахме Европейски проект,чрез който доставихме втора 5-осна CNC машина последно поколение,четиристранно-обработваща машина и дробилка за остатъчния продукт от мебелите.

Нашият стремеж е

viber_изображение_2023-02-13_09-13-55-134 1

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА И ТЕХНОЛОГИИ

Основна цел при създаването на „Елеганс Мебел“ е качеството като стратегия за бъдещето развитие.Двигателите за реализирането й са човешкият фактор,модерни съвременни машини и технологии.

С новата ни производствена база, въведена в експлоатация през април 2013г., с най-добрият екип в нашата сфера , с машините и инсталации от най-висок клас, ние гарантираме качествен продукт за нашите клиенти.

„Елеганс Мебел“ е новопостроена фабрика,което ни позволи максимално да планираме огранизацията на производствения процес,оптимално да огранизираме всяко едно работно място.

Цялото ни оборудване е доставено от Италия , от водещи машиностроителни компании в нашия бранш – SCM , Imatec , Griggio , Viet , Giardina , Kaeser , Ingersollraund , Untha. Със значителна част от сегашния ни екип произвеждаме мебели от 1995г., но през последните години се убедихме, че само опит и много усилие не са достатъчни.

Сега с удоволствие бихме показали на нашите клиенти къде и как ще се изработят техните мебели:

ПРОЕКТИРАНЕ И ДИЗАЙН

Пред нас, екипът на „Елеганс Мебел“, стои една основна цел – да направим от вашето жилище – ваш дом. За нас водеща идея при проектирането е уюта и топлината – как да ги внесем и съхраним!

Нашите дизайнери ще изработят не само проект за вашите мебели, но и цялостно интериорно предложение – ще получите компетентен съвет за цветови възможности за под, стени, завеси, щори. При необходимост ще изработим електрически и ВиК проект.

Ще се погрижим максимално да ви улесним в избора на мебели, които не произвеждаме – мека мебел и столове. Ще поемем отговорност за постигането на еднакви цветове при изработването им.

МОДЕЛИ

С помощта на новото технологично оборудване „Елеганс Мебел“ е в процес на пълна промяна по отношение на стил и модели.

Мебелите вече са по – сложни за изработка, внасят се елементи, възможни за изработка благодарение на CNC машините с които разполагаме.

Стремежът ни е към най – високия клас мебели в Европа. Ще продължим да се стремим, в мебелите за всеки клиент да вградим частица от неговата индивидуалност, темперамент и неповторимост.
The gallery was not found!

ПАРТНЬОРИ