Елеганс Мебел

logo

мебели от масив

Предлагаме изработени от масив мебели по индивидуален дизайн и проект. Всяка мебел е съобразена с персоналните нужди на клиента и неговите предпочитания.

Мебели от масив от Елеганс Мебел - чам, бук, дъб, ясен, череша

За нас масивната дървесина е любим материал, защото тя дава възможност за множество различни операции за дълбочинна обработка, изработване на различни профили и релефи, съчетани с ефекти като структуриране на дървесината, изваждане на порите и внасяне на патина.

Мебелите от масив предоставят по-големи възможности за различна визия на Вашия дом, включваща фрезовани колони, орнаментика, сложни геометрични форми и апликации. Те гарантират по-голяма здравина, качество и издръжливост на експлоатация.

Внасянето на усещане за аристократизъм и лукс е съзнателно търсен от нас ефект.

При нас ще откриете различни видове масивна дървесина, от която да бъдат изработени Вашите мебели: бук, дъб, чам, ясен и череша. Всеки материал носи свой собствен характер и излъчване.

IMG_0667 1
Гардероб и шкафче от масив бук

Мебели от масив в индивидуален стил

В “Елеганс Мебел” съчетаваме наследството на старите троянски майстори и класическия европейски дизайн. Нашата цел е да предоставим не само мебели от висококачествен масив, но и да създадем уникални продукти, които отразяват индивидуалния стил и предпочитания на всеки наш клиент.

Масивната дървесина, която използваме, не е просто материал, а елемент, който позволява нашият екип да създава удивителни детайли и форми. Нашите мебели се отличават със сложни геометрични форми, фрезовани орнаменти и ефектни структурни обработки.

Разчитайки на нашия опит и преданост към високите стандарти, предлагаме индивидуално проектиране и изработка на мебели от масив, които отговарят на вашите изисквания, без компромис в качеството. Позволете ни да направим вашия дом по-елегантен и функционален с нашите персонализирани решения от масив.

Мебели от масив в индивидуален стил и размери на конкурентни цени от Елеганс Мебел

Проектираме и произвеждаме мебели по поръчка , които съчетават функционалност, ергономия, качество и естетика.

Как да си поръчам мебели

01

Моля на електронна поща да опишете мебелите, които желаете , материалите от които да бъдат изработени.За да получим представа за стила на обзавеждането,моля посочете номер на снимката,която ви харесва.Ще са ни нужни размери на помещенията и ориентировъчно разпределение на мебелите по ваша представа.Къде се намира жилището и ваш контакт.

02

Ние ще ви предложим предварителна цена и срок за изпълнение.

03

При съгласие от ваша страна ще насрочим дата за посещение на проектант. Посещението на проектант се осъществява при готов под и шпакловани стени.

04

Изготвяме проект, който обсъждаме и евентуално вие приемате.

05

Изключително полезно ще е ваше посещение в изложбената ни зала.

06

Подписваме договор за изработка на обзавеждане.

07

Доставка и монтаж на мебелите.

Как да изпратим правилно своето запитване за Мебели от масив

Ако искате да поръчате български мебели от масив в “Елеганс Мебел”, можете да ни изпратите конкретните си изисквания - размери, предпочитан материал и цвят, снимки или конкретни проекти на модели, които сте харесали в интернет или са разработени специално за вас. Наш консултант ще изготви индивидуална ценова оферта съобразно вашите нужди и изпратените от вас данни и информация.

Изпратете запитване тук или се пратете имейл на: office@elegancemebel.com


Разгледайте нашата богата галерия от реализирани проекти на Мебели от масив и се вдъхновете.

1 1 (1)