Елеганс Мебел

logo

Цялостно обзавеждане

Цялостното обзавеждане на апартамент или къща е отличният избор за всеки, който желае домът му да излъчва собствен стил.

Кухня от дъб
Цялостно обзавеждане

Цялостното обзавеждане на апартамент или къща е отличният избор за всеки, който желае домът му да излъчва собствен стил.

DSC 0014

Изработка на цялостно обзавеждане на апартамент в Елеганс Мебел

“Елеганс Мебел” е дългогодишен производител на мебели за цялостно обзавеждане на дома. Създаваме всичко по поръчка и индивидуален проект според Вашите конкретни нужди. Изработваме цялата гама от необходими за Вашия дом мебели - кухненско, спално и детско обзавеждане, мебели за антре и всекидневна . Благодарение на модерното ни оборудване и богатия опит, ние можем да произведем висококачествени мебели в различни стилове - от класически до модерни.

Предлагаме консултации, 3D моделиране, снемане на точни размери, избор на материали, цветове и аксесоари. Работим също и с готови проекти, изготвени от Ваш дизайнер, при наличието на такъв. Гарантираме качество и модерен облик.

Цялостно обзавеждане на къща в индивидуален стил и размери на конкурентни цени от Елеганс Мебел

Цялостното обзавеждане на къща или апартамент по поръчка е за всеки, желаещ домът му да следва един стил. Създаваме дизайнерски интериорни решения на оптимални цени.

КАКВА Е ЦЕНАТА НА ЦЯЛОСТНОТО ОБЗАВЕЖДАНЕ НА АПАРТАМЕНТ ИЛИ КЪЩА?

За да ценообразуваме прецизно и коректно, моля да ни предоставите следната информация:

Размери

Размери на помещенията в жилището.

Снимки

Снимки на помещенията.

Стил

Стил, който предпочитате.

Материали

Материали, които желаете да използваме: от Масив, от ПДЧ или от МДФ

КАК ДА СИ ПОРЪЧАМ ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА ДОМА

01

Моля на електронна поща да опишете мебелите, които желаете, материалите от които да бъдат изработени.За да получим представа за стила на обзавеждането,моля посочете номер на снимката,която ви харесва.Ще са ни нужни размери на помещенията и ориентировъчно разпределение на мебелите по ваша представа.Къде се намира жилището и ваш контакт.

02

Ние ще ви предложим предварителна цена и срок за изпълнение.

03

При съгласие от ваша страна ще насрочим дата за посещение на проектант.Посещението на проектант се осъществява при готов под,шпакловани стени.

04

Изготвяме проект,който обсъждаме и евентуално вие приемате.

05

Изключително полезно ще е ваше посещение в изложбената ни зала- за уточняване на детайли по мебелите.

06

Подписваме договор за изработка на обзавеждане

07

Производство, доставка и монтаж на мебелите.

Как да изпратим правилно своето запитване за ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА АПАРТАМЕНТ ПО ПОРЪЧКА

Ако искате да поръчате мебели за дома в “Елеганс Мебел”, можете да ни изпратите конкретните си изисквания - размери, предпочитан материал и цвят, снимки или конкретни проекти на модели, които сте харесали в интернет или са разработени за специално за вас. Наш консултант ще изготви индивидуална ценова оферта съобразно вашите нужди и изпратените от вас данни и информация.

Изпратете запитване тук или се пратете имейл на: office@elegancemebel.com


Разгледайте нашата богата галерия от реализирани проекти на цялостно обзавеждане на къща и се вдъхновете за облика на Вашия нов дом.

Благодарение на модерното ни оборудване и богатия опит, ние можем да произведем висококачествени мебели в различни стилове - от класически до модерни.

Очакваме ви за консултация и изготвяне на индивидуална оферта за цялостно обзавеждане по поръчка! Гарантираме професионален монтаж и обслужване.

proektirane dizain elegance mebel 9