Елеганс Мебел

logo

Мебели по поръчка

Персонализирани и уникални проекти, изпълнени с висококачествени материали и внимание към детайла.

banner home 2
Мебели по поръчка

Персонализирани и уникални проекти, изпълнени с висококачествени материали и внимание към детайла.

IMG_3108 1

Изработка на мебели по поръчка от Елеганс Мебел

“Елеганс Мебел” е фабрика за производство на мебели по поръчка с над 30 години опит. При нас ще откриете както цялостно обзавеждане, така и цялата гама от мебели за дома.

Предлагаме изработка на мебели по поръчка по индивидуален проект и дизайн, съобразен с Вашите нужди и изисквания, изразяващ Вашия стил. Изготвяме персонални чертежи с разпределение и възможност за 3D моделиране.

Работим с висококачествени материали, различни видове дървесина, модерно оборудване и технологии. Изработваме класически мебели от масив, както и модерни дизайни с изчистени и минималистични форми. Като една от водещите фирми за мебели по поръчка, в “Елеганс Мебел” разполагаме с богата гама от цветове и палитри, видове плотове, кухненски гърбове и аксесоари, нужни за Вашите нови мебели.

Мебели по поръчка в индивидуален стил и размери на конкурентни цени от Елеганс Мебел

Възползвайте се от мебели по поръчка на оптимални цени за Вашия нов дом. Обзаведете го със стил и се насладете на качествена изработка.

Как да си поръчам мебели

01

Моля на електронна поща да опишете мебелите, които желаете , материалите от които да бъдат изработени.За да получим представа за стила на обзавеждането,моля посочете номер на снимката,която ви харесва.Ще са ни нужни размери на помещенията и ориентировъчно разпределение на мебелите по ваша представа.Къде се намира жилището и ваш контакт.

02

Ние ще ви предложим предварителна цена и срок за изпълнение.

03

При съгласие от ваша страна ще насрочим дата за посещение на проектант. Посещението на проектант се осъществява при готов под,шпакловани стени.

04

Изготвяме проект, който обсъждаме и евентуално вие приемате.

05

Изключително полезно ще е ваше посещение в изложбената ни зала.

06

Подписваме договор за изработка на обзавеждане.

07

Производство, доставка и монтаж на мебелите.

КАК ДА ИЗПРАТИМ ПРАВИЛНО СВОЕТО ЗАПИТВАНЕ

Ако искате да поръчате мебели от "Елеганс Мебел", можете да ни изпратите конкретните си изисквания - размери, предпочитан материал и цвят, снимки или конкретни проекти на модели, които сте харесали в интернет или са разработени за специално за вас. Наш консултант ще изготви индивидуална ценова оферта съобразно вашите нужди и изпратените от вас данни и информация.

Изпратете запитване тук или се пратете имейл на: office@elegancemebel.com


Разгледайте нашата богата галерия от реализирани проекти на мебели и се вдъхновете

viber_image_2020-06-22_08-11-47 1