Елеганс Мебел

logo

мебели от ПДЧ

ПДЧ мебелите са практични, модерни и в същото време привличащи внимание. Те предлагат удобство и стил за всеки дом, предоставяйки достъпна опция за изработката на качествени и функционални мебели в ежедневието.

Изработка на мебели от ПДЧ от Елеганс Мебел

С “Елеганс Мебел” изработването на стилни и достъпни мебели е възможно.

Мебелите от ПДЧ са практични и подходящи за всяко жилище. Този материал е широко използван при производството на мебели за спалня, хол, офис и кухня. Съчетанието на бюджетно решение и същевременно разнообразие от декори, прави ПДЧ изключително популярен избор сред клиентите, търсещи модерни и достъпни мебели за своя дом.

Произвеждаме мебели от ПДЧ, които са съобразени с нуждите и желанията на клиента. От удобно антре до функционална кухня, ние ще преобразим Вашия интериор с внимание към детайла.

Всяка мебел от ПДЧ, изработена при нас, е с гарантирано качество и модерна визия.

Спален комплект от ПДЧ
Гардероб и бюро от ПДЧ сиво и дъб

Мебели от ПДЧ в индивидуален стил и размери на конкурентни цени от Елеганс Мебел

Ние, от “Елеганс Мебел”, можем да ви предложим мебели по поръчка от ПДЧ, изработени по индивидуални размери и стилове, на конкурентни цени. Нашите персонализирани решения гарантират не само практичност, но и елегантност във всеки интериор. От кухнята до спалнята, ние влагаме качествени материали и обков, съчетани с модерно проектиране, предоставяйки ви възможността да преобразите дома си със стил.

Мебели от ПДЧ в индивидуален стил и размери на конкурентни цени от Елеганс Мебел

Проектираме и произвеждаме мебели по поръчка , които съчетават функционалност, ергономия, качество и естетика.

Как да си поръчам мебели

01

Моля на електронна поща да опишете мебелите, които желаете , материалите от които да бъдат изработени.За да получим представа за стила на обзавеждането,моля посочете номер на снимката,която ви харесва.Ще са ни нужни размери на помещенията и ориентировъчно разпределение на мебелите по ваша представа.Къде се намира жилището и ваш контакт.

02

Ние ще ви предложим предварителна цена и срок за изпълнение.

03

След съгласие от ваша страна ще насрочим дата за посещение на проектант (при необходимост). Посещението на проектант се осъществява при готов под и шпакловани стени.

04

Изготвяме проект, който обсъждаме и евентуално вие приемате.

05

Изключително полезно ще е ваше посещение в изложбената ни зала.

06

Подписваме договор за изработка на обзавеждане.

07

Производство, доставка и монтаж на мебелите.

Как да изпратим правилно своето запитване за Мебели от ПДЧ

Ако искате да поръчате Мебели от ПДЧ в “Елеганс Мебел”, можете да ни изпратите конкретните си изисквания - размери, предпочитан материал и цвят, снимки или конкретни проекти на модели, които сте харесали в интернет или са разработени специално за вас. Наш консултант ще изготви индивидуална ценова оферта съобразно вашите нужди и изпратените от вас данни и информация.

Изпратете запитване тук или се пратете имейл на: office@elegancemebel.com


Разгледайте нашата богата галерия от реализирани проекти на Мебели от ПДЧ и се вдъхновете.

1 1 (1)